Opsamleren

Helsingør Lilleskoles fritidsordning kalder vi ”Opsamleren”.

Opsamleren har fokus på børnenes trivsel og udvikling og det at være en del af et fællesskab. Børnene skal have mulighed for at fordybe sig i deres egne lege, men skal også præsenteres for sider af livet de ikke nødvendigvis kender til.

Her er mulighed for at lave drama, kæmpe med sværd, folde sig ud i gymnastiksalen eller bygge borge. Der er plads til at tegne, spille spil og lege. Er der bål eller åbent i sløjd kan man være med til det.

Måske der foregår noget helt andet, som enten børn eller voksne har sat i værk. Vi vil gerne berige hinanden med vores idéer. Gerne blive klogere på, hvordan livet kan se ud gennem andres øjne og gerne have det rart imens.

Hvad vi tænker lidt dybere om børn og deres barndom på Helsingør Lilleskole kan man læse om i vores profil. Udover de faste daglige aktiviteter, er der i løbet af et år et par større temaer, f.eks. Sprog - Vikinger - Opfindelser - Rummet m.m.

Velkommen.