Rejs ud i verden

På Helsingør Lilleskole tror vi på at læring ikke kun er noget der sker i klasseværelset. Derfor gør vi meget for  også at komme ud af klassen, ud af byen og ud af landet.

Lejrskoler
Lejrskolerne er en vigtig del af skoleforløbet. I slutningen af august måned drager alle klasser (undtagen BØ og 6. klasse) på lejrskole. Hele OB er altid på fælles lejrskole og på de andre klassetrin veksler såvel stedet som klassesammensætningen. Børnehaveklassen er hjemme sammen med "deres store venner" fra 6. klasse for at lære hinanden og skolen at kende og for at vænne sig til alt det nye i trygge rammer.

Rejser
Skoleforløbet rummer 4 faste rejser.
6. klasse drager til et nordisk land på en 10 dages rejse i slutningen af 6. klasse. Altid med kontakt og samvær med en anden nordisk klasse
8. klasse tager på sprogrejse til England eller Skotland i 10 dage.
9. klasse rejser en uge til Tyskland med fast udveksling med 9. Klasse på Regelschule i Stadtilm.
10. klasse rejser 3 uger til Gambia.

Ekskursioner, projekter og andet
Vi drager jævnligt på små ekskursioner, alt fra biblioteket over Eksperimentariet til Frilandsmuseet - eller ud i byen til et teaterstykke eller lignende. Lige før sommerferien drager Overbygningen til Lilleskolernes musikfestival og i øjeblikket er elever fra Overbygningen også med i et stort EU-projekt: Comenius Opening doors to lifelong learning.