Ledige stillinger -

Vil du være dansk- og klasselærer i overbygningen på Helsingør Lilleskole?

Helsingør Lilleskole søger en uddannet dansk- og klasselærer til vores overbygningsteam pr. 1. august 2018, da en af vores dygtige kolleger skal realisere sin mangeårige drøm om at lave restaurant.

Brænder du for de store elever? Og har du fag som engelsk, tysk, samfundsfag, historie eller kreative fag at byde ind med, er det kun et plus.

Helsingør Lilleskoles overbygningsforløb går fra 7. – 10. klasse og vores elever tager afgang i 10. klasse. Det 4-årige overbygningsforløb giver os mulighed for at arbejde med projekter, teater, fællesforløb, lejrskoler, udveksling og rejser til England, Tyskland og Gambia.

Skolen er opdelt i 4 faste teams, der selvstændigt tilrettelægger og varetager undervisning og andet pædagogisk arbejde. Overbygningsteamet består af 7 lærere. Vi lægger vægt på, at det skal falde dig naturligt at indgå i tæt samarbejde og være aktivt deltagende i ambitionen om at lave en rigtig god skole for eleverne. Forældresamarbejdet er en vigtig del af skolens dagligdag og fælleskab, og du skal kunne se det som en styrke.

Vi tilbyder en hverdag med nærvær og indflydelse, kreativitet, kompetente og meget engagerede kolleger samt et nærende arbejdsmiljø med bl.a. lokalaftale om arbejdstiden.

Vi vil gerne have dine idéer og tanker med i planlægningen, men vi forventer, at du vil arbejde aktivt for skolens grundsyn om fællesskab, ligeværd og tolerance.

På vores hjemmeside www.lilleskolen.dk kan du finde en mere uddybende beskrivelse af skolens målsætning, organisering, årsplaner osv. Vi er en fri grundskole, medlem af Lilleskolernes Sammenslutning og med rødder i lilleskolepædagogikken. Vi har et spor fra børnehaveklasse til 10. klasse. Vi er 232 elever og ca. 29 kolleger fra forskellige faggrupper.

Praktisk information:

Vil du vide mere om stillingen og Helsingør Lilleskole, er du velkommen til at kontakte skoleleder Christine Kofoed Sørensen på telefon 4921 0203.

Ansøgningen med relevante oplysninger samt referencer sendes til [email protected] og skal være os i hænde senest 14. maj 2018. Datoer for samtaler:

1. runde samtaler: 22. maj og 23. maj og evt. 2. runde samtaler: 24. maj 2018

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!