Helsingør Lilleskole søger barselsvikar til vores børnehaveklasse.

Helsingør Lilleskole er en fri grundskole med nært samarbejde mellem lærere og pædagoger.

Vi søger en barselsvikar for pædagog i vores børnehaveklasse pr 19/2 2018.

Vikariatet løber frem til 30/3 2019, muligvis med forlængelse frem til sommerferien 2019. Stillingen er på ca. 62% (omkring 24 timer ugentligt med fri i skoleferier).

På Helsingør Lilleskole er der 22 børn i børnehaveklassen. De har en klasselærer, som følger dem til og med 2. klasse. Pædagogen er dagligt i børnehaveklassen og deltager i klassens daglige liv, i gymnastiktimer, billedkunst mv, og varetager desuden morgenåbningen 1-2 dage ugentligt fra kl. 7.20 i fritidsordningen.

Pædagogen har fokus på fællesskabet og det enkelte barns trivsel samt tilrettelægger og udfører i mindre omfang konkrete aktiviteter i klassen.

Læreren står for den overordnede planlægning og gennemførsel af undervisningen. Stillingen rummer derfor også tid til et ugentligt møde og egen forberedelse.

Som person skal du kunne tage initiativ, kunne omstille dig, samarbejde og byde ind med kreative aktiviteter.

Vil du vide mere om skolen og skolens pædagogiske værdigrundlag, så kig på vores hjemmeside: www.lilleskolen.dk

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 49210203 og tale med Helle Egeberg.

Ansættelsen sker ifølge aftale mellem Finansministeriet og Frie skolers Lærerforening.

Ansøgningen sendes elektronisk til [email protected].

Ansøgningsfristen er onsdag d. 6/12 2017. Vi afholder samtaler i uge 50/51.